Az oldal nem frissül!

A www.dallomonika.hu oldalamon találod az új tartalmakat!

Köszönöm a megértésed! 🙂

Önismereti csoportok

A programokat a szemléletformálás jegyében dolgoztam ki családalapítás előtt álló pároknak és gyermekes szülőknek.

A csoportokon ránézünk a gyökerekre, felkapáljuk a talajt, amit szükséges, azt kigyomláljuk, aztán új magokat, újszerű nézeteket vetünk el, amelyekből egy új, tudatos család csírázik ki, alakul és formálódik.

Önismereti csoport

Eszköztár bővítése

Visszajelzesek

A csoportokról mondták...

Rendkívül hasznosnak tartom a programot, szerintem minden anyának és apának sokat tudna adni! Nekem abban segített a program, hogy tudatosabban éljem meg a szülőség mivoltát, rácsodálkozzak olyan dolgokra, amik a szemem előtt vannak, de kimondani, szembe nézni velük nehéz lett volna. Zseniálisak a kártyás gyakorlatok, sokszor segítettek olyan rétegekbe lenyúlni, amit nehéz lenne segítség nélkül elérni.
Az alkalmak fárasztóak, igénybe veszik az ember lelkét, de minden alkalommal örömmel jöttem el, abban a tudatban, hogy ma is tettem valamit azért, hogy jobb szülő legyek holnap.”

Rozi, 2 gyermekes édesanya

„Már az első csoport jobb volt, mint képzeltem. Aztán alkalomról alkalomra egyre több mindent tudtam meg magamról és a szülői működésemet akadályozó blokkokról. Jók voltak a gyakorlati feladatok és a kártyás önismereti játékok is. A mindennapi életünkben is figyelek arra, amit a programon megtanultam.”

Mária, 1 gyermekes édesanya

„Nem gondoltam volna, hogy a kártyákkal sokkal könnyebb beszélgetni egy-egy témáról. Sok olyan erősségemet és képességemet találtam meg, amik eddig rejtve voltak előttem. A különböző elméleti témáknak köszönhetően megértettem, hogy mi áll a kisfiam feltűnő viselkedése mögött. Jó döntés volt jelentkezni erre a csoportra.”

L.V., 2 gyermekes édesanya

„Az elméleti részek sok újdonságot adtak. Nekem jól jött volna kicsit lassabban, ízekre szedve, megrágva bedolgozni. A kártyás gyakorlatok társasjáték-szerűen élvezetesek voltak, nagy különbség volt, hogy nem egyedül voltam, ez a kiscsoportos forma idálisnak tűnő létszám.”

S.A., 3 gyermekes édesanya

„Érdekes volt, nagyon jó volt a kis csoport. Az, hogy nem voltunk sokan, és alapvetően mindenki pozitív volt, és aktív. Végtelenül egyszerűnek tűnő kérdések – amikről kiderül, hogy nem is könnyű válaszolni rájuk. Jólesett ezeken gondolkozni, észrevenni, olyan dolgokat, amik mellett amúgy az ember elmegy a hétköznapok során.”

Timi, 2 gyermekes édesanya