Az oldal nem frissül!

A www.dallomonika.hu oldalamon találod az új tartalmakat!

Köszönöm a megértésed! 🙂

Bemutatkozom

Szeretettel köszöntelek!


Dallos Mónika vagyok
VMI® Gyermek és ifjúsági preventor™, Life coach, OH-Instruktor.

Tanulmányaimat óvodapedagógusként kezdtem, majd elvégeztem a csecsemő-, és kisgyermeknevelő, gondozó felsőfokú szakképzést az egyetemen.

Majd a gyermekpszichológiai konzulens, és a szexuálpszichológiai konzulens tanfolyam tananyagaival bővítettem ismereteimet.

Ezeket követte a Life coach, a Párkapcsolai coach, és az OH-Instruktori képzés.

Végül Gyermek, és ifjúsági szellemi-, lelki tanácsadó lettem, ami a VMI® Gyermek és ifjúsági preventor™ továbbképzést hozta magával.
smile

10 dolog rólam

Dallos Mónika vagyok, nagyon szeretem a nevem! A Móni rövidített keresztnevet sosem használom.

Kislánykoromban A kis hableány volt a kedvenc Disney mesém.

Nagyon szerettem volna együtt legózni a bátyámmal kiskorunkban, de ő ezt sosem engedte… Mindig arra hivatkozott, hogy elrontom az építményeit.

Kislányként, és felnőve is nagyon szeretem a madarakat. Különösen a kék cinegéket, a csodaszép megjelenésük miatt.

És lehet, hogy ennek is köze van ahhoz, hogy az egyik kedvenc dalom R. Kelly-től az I believe I can fly című sláger.

Nagyra értékelem a kézzel készült termékeket! Most ott tartok, hogy magam készítem a kencéimet és a hajmosó szappanomat is.

A legelső záródolgozatomat a Buci Maci Magazin kép- és szöveganyagából, a másodikat Az apa szerepe a gyermeknevelésben témákból írtam.

Az óvodapedagógiai egyetemi képzésem legelső gyakorlati napján szerettem bele a hivatásomba. Egyértelmű volt számomra, hogy élethivatásom gyermekekkel kapcsolatos.

Óvónőként sokszor vágytam egy varázspálcára, amivel felszabadíthatom a gyerkőcöket a terheik alól. Hálás vagyok, hogy mégsem kaptam meg.

És hálás vagyok Érted is, hogy itt vagy az oldalamon és böngészel! Az a pozitív feltételezésem, hogy Te is valamiféle varázspálcát keresel, hogy könnyebb legyen Neked és a gyermekednek is.

Az alábbiakkal tudlak támogatni

Szülői tréningek